Kategoriarkiv: Okategoriserade

Så tycker kunden om Evolvi!

”Anette har som coach lyft fram mina personliga och professionella egenskaper och belyst hur dessa kan komma till nytta för mig och för min arbetsgivare. Hon har varit ett proffsigt bollplank som snabbt förstår och sätter sig in i situationen. Hennes långa erfarenhet inom kommunikation har kommit både mig själv och min organisation till glädje då hon generöst delar med sig av sin kompetens och erfarenhet. Jag kan varmt rekommendera Anette för dig som vill utveckla din nuvarande roll som kommunikatör, strateg, chef eller som ett team. Jag ser fram emot att i framtiden få anlita Anette för nya uppdrag!”

Pia Karjalainen, kommunikationsansvarig

Inspirationsfrukostar 8 maj, 22 maj och 17 juni på Ledarbildarna

Kommunikation är ett medel för att uppnå förändring. Trots goda intentioner, väl planerade och genomförda kommunikationsinsatser så händer det ändå att det önskade resultatet och förändringen uteblir. Varför?

Det enkla men samtidigt svåra svaret kan vara hur våra hjärnor fungerar. Och hur våra tankar påverkar vårt beteende.

Tips och tricks. Förutom kaffe och smörgås så bjuder frukosten på inspiration och en handfast metod för att planera och genomföra kommunikation som tar höjd för långsiktig förändring. ABC för kommunikation och förändring helt enkelt. Du får med dig nya perspektiv på aktuell forskning om hjärnan och beteenden. Du bjuds på tips och tricks hur du kan tillämpa kunskapen i din arbetsvardag, för att bli bättre på att genomföra rätt insatser från början.

MÅLGRUPP:

Kommunikationschefer, kommunikatörer, projektledare, chefer.
Välkommen. Extra välkommen är du som ansvarar för kommunikationsplaner och –strategier, du som ska dra igång ett projekt eller driver ett projekt där  kommunikationen inte fungerar. Bjuder in gör Anette Hällnäs, coach och kommunikationsrådgivare med 20 års erfarenhet av strategisk kommunikation och verksamhetsutveckling, som kommunikationsstrateg, informationschef och projektledare; en kommunikations- och beteendevetare som värdesätter fungerande och utforskade metoder.

PLATS:

Julius Hus, STALLET, Bondegatan 21

BOKA:

Anmäl dig till: bokning@ledarbildarna.se, eller direkt till mig: anette.hallnas@ledarbildarna.se

Först till kvarn, lokalen tar ca 15 platser. 

Kommunikationsprofil

När de andra är idioter – eller?

Kommunikations- och personlighetsprofil

Jag är certifierad DISC-handledare och gör kommunikationsprofiler för individer eller hela gruppen. Lär dig mer om hur din kommunikationsstil ser ut , hur den påverkar andra och vilka konsekvenser det får. Ett utmärkt verktyg för att utveckla både ledarskapet, gruppens kommunikation och din egen.

Planeringsdag? Projektstart? Teambuilding? 

En konferens med kommunikationsprofilering i kombination med Utbildning och föreläsning blir en  en lärorik dag med gruppen, en kick-off för det nya projektet och ett startskott för ett gott samarbetsklimat.