Kommunikationsprofil

När de andra är idioter – eller?

Kommunikations- och personlighetsprofil

Jag är certifierad DISC-handledare och gör kommunikationsprofiler för individer eller hela gruppen. Lär dig mer om hur din kommunikationsstil ser ut , hur den påverkar andra och vilka konsekvenser det får. Ett utmärkt verktyg för att utveckla både ledarskapet, gruppens kommunikation och din egen.

Planeringsdag? Projektstart? Teambuilding? 

En konferens med kommunikationsprofilering i kombination med Utbildning och föreläsning blir en  en lärorik dag med gruppen, en kick-off för det nya projektet och ett startskott för ett gott samarbetsklimat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>