Inspirationsfrukostar 8 maj, 22 maj och 17 juni på Ledarbildarna

Kommunikation är ett medel för att uppnå förändring. Trots goda intentioner, väl planerade och genomförda kommunikationsinsatser så händer det ändå att det önskade resultatet och förändringen uteblir. Varför?

Det enkla men samtidigt svåra svaret kan vara hur våra hjärnor fungerar. Och hur våra tankar påverkar vårt beteende.

Tips och tricks. Förutom kaffe och smörgås så bjuder frukosten på inspiration och en handfast metod för att planera och genomföra kommunikation som tar höjd för långsiktig förändring. ABC för kommunikation och förändring helt enkelt. Du får med dig nya perspektiv på aktuell forskning om hjärnan och beteenden. Du bjuds på tips och tricks hur du kan tillämpa kunskapen i din arbetsvardag, för att bli bättre på att genomföra rätt insatser från början.

MÅLGRUPP:

Kommunikationschefer, kommunikatörer, projektledare, chefer.
Välkommen. Extra välkommen är du som ansvarar för kommunikationsplaner och –strategier, du som ska dra igång ett projekt eller driver ett projekt där  kommunikationen inte fungerar. Bjuder in gör Anette Hällnäs, coach och kommunikationsrådgivare med 20 års erfarenhet av strategisk kommunikation och verksamhetsutveckling, som kommunikationsstrateg, informationschef och projektledare; en kommunikations- och beteendevetare som värdesätter fungerande och utforskade metoder.

PLATS:

Julius Hus, STALLET, Bondegatan 21

BOKA:

Anmäl dig till: bokning@ledarbildarna.se, eller direkt till mig: anette.hallnas@ledarbildarna.se

Först till kvarn, lokalen tar ca 15 platser. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>