Så tycker kunden om Evolvi!

”Anette har som coach lyft fram mina personliga och professionella egenskaper och belyst hur dessa kan komma till nytta för mig och för min arbetsgivare. Hon har varit ett proffsigt bollplank som snabbt förstår och sätter sig in i situationen. Hennes långa erfarenhet inom kommunikation har kommit både mig själv och min organisation till glädje då hon generöst delar med sig av sin kompetens och erfarenhet. Jag kan varmt rekommendera Anette för dig som vill utveckla din nuvarande roll som kommunikatör, strateg, chef eller som ett team. Jag ser fram emot att i framtiden få anlita Anette för nya uppdrag!”

Pia Karjalainen, kommunikationsansvarig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>