Utbildning och föreläsning

Utveckla

Hur kan vi åstadkomma nya beteenden? Hur fungerar hjärnan? Och hur agerar vi i grupper? All kommunikation ska ju leda till ett resultat, till nya tankar och beteenden – hur åstadkommer vi det?

På ett lättillgängligt sätt  - i form av seminarier, workshops, kick-offer eller föreläsningar – tar Evolvi  upp de teorier som finns i forskningen om personlighetstyper, ledarskap och olika sätt att påverka beteenden. Med dig hem får du praktiska metoder.

Passar för dig och er som

  • vill ha inspiration och se kommunikation i ett nytt perspektiv
  • vill formulera gemenssmma kommunikationsmål eller andra verksamhetsmål
  • vill stärka kompetensen om förändringsprocesser
  • vill förstå hur grupper fungerar och hur konflikter uppstår

och för er som

  • står inför förändringsprocesser  och behöver bygga en gemensam grund
  • vill dra igång verksamhetsåret med en gemensam aktivitet
Känslosmitta – föreläsning om hur du får din vilja igenom

En uppskattad föreläsning om hur du stärker dig själv och påverkar andra. Kunskap om känslosmitta motverkar stress och lär dig hantera besvärliga situationer. Beroende på syfte och målgrupp anpassas föresläsningen i tid, alltifrån 30 minuters inspiration till en halv dags workshop med mer grundläggande kunskap om dagens forskning om affektsmitta, stress och hur det påverkar arbetsplatser och grupper.

Smakprov Känslosmitta

 

Paket och pris

Ett utbildningspaket för en grupp kan vara ett till tre tillfällen beroende på omfattning och syfte, något som vi kommer överens om innan uppdraget.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>